
2.021ko txotx denboraldiaren aurrean, noiz hasiko den ez jakin arren, aspaldi ekin genion bere prestaketari eta ilusio handiz harturiko erronka dugu esku artean, sagardotegiko giro berezi, lagun-arteko, eroso eta batez ere segurua guztioi eskaintzeko. Horretarako saiatu gara upategi eta jan-gela bera ere egokitzen, gaur egun, eskatzen dituzten beharretara, batez ere edukiera eta aireztapenari dagokionez. Beti ere, Gurutzetara hurbiltzen zaikigun bezero eta lagunei giro familiarra eta hurbila eskaintze aldera.
2021ko txotxaz disfruta ahal dezazun, zai gauzkazu Gurutzeta sagardotegian eta hasiera noiz izango den jakin nahi baduzu, bidal eiguzu e-maila gurutzeta@gurutzeta.com-ra eta erantzungo dizugu.
SIDRERIA GURUTZETA EN EL 2021 COMO SIEMPRE SIDRA EN TXOTX Y EN BOTELLA
Desde Sidrería Gurutzeta nos hemos preparado con gran ilusión para el inicio de la temporada de TXOTX 2021, que aunque no sabemos cuándo comenzará, queremos que nos permita disfrutar a todos en un ambiente intimo, cómodo, agradable y seguro. Para ello hemos adaptado la bodega y el comedor teniendo en cuenta las nuevas necesidades de aforo y ventilación , manteniendo esa sensación de ambiente familiar y cercano que nos caracteriza.
Te esperamos para disfrutar del TXOTX 2021 en Sidrería Gurutzeta, y si quieres que te comuniquemos la fecha del inicio de la temporada, envíanos un mail a gurutzeta@gurutzeta.com y te avisaremos.
Eta sagardo berriarekin hasi bitartean, gogorarazten dizugu botilan ere aukera ederra duzula probaketak egin ditzazun, honoko hauekin:
Gurutzeta Gorenak sagardoa, haibat barietatetako sagarrekin egina, leuna eta usain freskoduna, pintxoetarako edota poteorako oso aproposa.
Gurutzeta Euskal Sagardoa: Euskal Herriko sagarrekin egindakoa eta Jatorri Izendapendun sagardoa da. Gorputz sendokoa eta tradizionala, arrain eta haragiarekin probatzeko aproposa.
Gurutzeta Euskal Sagardoa Bio. Sagasti ekologikotik sortutako sagarrez egina, errexil sagarraren eragina nabarmentzen zaiona. Fruitu kutsu zoragarri eta orekatua daukana. Berezko txinparta basora itsasten zaiona. Janari guztiekin probatzeko primerakoa.
Y hasta que podamos probar juntos la nueva sidra, te proponemos que la degustes en botella pudiendo elegir la que prefieras de nuestra gama:
GURUTZETA GORENAK: Multivarietal, muy suave y con aroma fresco, versátil y perfecta para todo tipo de maridajes. Recomendada para ir de pintxos, aperitivo
GURUTZETA EUSKAL SAGARDOA: Base varietal autóctona, tradicional y con cuerpo. Apropiada para acompañar platos de pescado y carne (txuleta).
GURUTZETA EUSKAL SAGARDOA BIO: elaborada con predominio demanzanas tipo ERREZIL de producción ecológica. Afrutada y muy equilibrada; aroma limpio. Hace un vaso extraordinario debido al carbónico natural de la fermentación. Versátil, marida con todo tipo de platos.